machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Comunicare politica / Luni, 07 Aprilie 2014

Liviu Dragnea: "Vom folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai"

dragnea_liviu.jpgPSD va folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai, fiind "nu doar dreptul, ci și obligația partidelor politice" să facă numărători paralele, a declarat sâmbătă, la Poiana Brașov, vicepremierul Liviu Dragnea, șef al campaniei social-democraților la alegerile europarlamentare.
"Este important ca la aceste alegeri să ne organizăm din toate punctele de vedere. Vom folosi și la aceste alegeri - o spun în fața presei - sistemul de comunicare prin sms. El a fost folosit și la alegerile locale și la referendum și la alegerile generale. La referendum au apărut probleme, dar la celelalte alegeri, unde nu se băteam direct cu prietenul nostru, nu au fost probleme. Este un sistem modern de comunicare, toate partidele au dreptul și chiar și obligația să facă numărătoarea paralelă și să transmită rezultatele din fiecare secție de vot la sediul central al partidului și acest lucru îl vom face și noi. Că transmisia se face prin sms, telefon, mail sau porumbei călători contează mai puțin", a afirmat Dragnea, președinte executiv al PSD.

Liderul social-democrat a precizat că, în cadrul întâlnirii de sâmbătă de la Poiana Brașov, se vor discuta strategii de campanie și de comunicare, elemente de organizare, precum și despre evoluția sondajelor de opinie, începând din august 2013 până săptămâna trecută, când a fost realizat ultimul.

El a susținut că alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decât precedentele deoarece nu reprezintă numai un test pentru prezidențiale, ci vor stabili candidații.

"Dacă este să discutăm foarte cinstit, foarte corect, riguros, practic niciun partid important nu are stabilit candidatul final pentru prezidențiale. Nici măcar Crin Antonescu, declarat candidat. A avut mai multe intervenții în care a spus că dacă nu ia 20% la europarlamentare nu mai candidează sau își dă demisia sau ceva de genul acesta", a punctat Dragnea.

În opinia sa, este important ca, la aceste alegeri, românii să trimită în Parlamentul European (PE) cât mai mulți social-democrați deoarece afiliații la PPE au demonstrat că "nu iubesc prea mult această țară".

"Este important pentru viitorul acestei țări ca în Parlamentul European să meargă social-democrați cât mai mulți, pentru că prietenii lui Băsescu din PE au arătat, în anii trecuți, că nu iubesc foarte mult această țară. Pentru români este important ca social-democrații să fie majoritari în PE, pentru că asta înseamnă bunăstare, o grijă pentru categoriile defavorizate, creștere economică nu prin tăieri și nu o viață austeră", a menționat președintele executiv al PSD.

Nu în ultimul rând, Dragnea a transmis un mesaj privind "ultimele evenimente din partid": "Vreau să discutăm despre ultimele evenimente din partid. Mă uit în sală și am rămas destui și o să rămânem destui până la finalul acestui an. Este important pentru noi toți și pentru colegii noștri din fiecare organizație să înțelegem că PSD, colegii noștri de la UNPR, cu care practic suntem într-o relație mai mult decât prietenească, reprezentăm două forțe politice puternice, care au în spate o susținere din partea populației".

La întâlnirea conducerii PSD cu coordonatorii de campanie și lideri din teritoriu, care se desfășoară la Poiana Brașov, participă vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Economiei, Constantin Niță. AGERPRES

Alte articole din Comunicare politica 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter