machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Tehnologie / Vineri, 09 Mai 2014

Apple va dezvălui modelul iPhone 6 în luna august

apple-sediu.jpgGrupul american Apple va dezvălui cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) în august, cu o lună mai devreme decât se așteptau analiștii, potrivit informațiilor publicate, vineri, în presa din Taiwan, care citează surse din apropierea lanțului de producție, transmite Reuters.
Potrivit publicației Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge în magazinele Apple încă din luna august, fără a fi menționate piețele pe care va fi lansat mai întâi acest nou telefon.

O altă versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma să fie lansată în luna septembrie a acestui an, mai susține Economic Daily News.

Publicația susține că aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma să fie produse în acest an.

Anterior, Reuters a informat că firmele japoneze Japan Display Inc și Sharp Corp, precum și grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6.

Citând o serie de surse din apropierea lanțului de producție, Reuters precizează că, începând din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producția modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni.

Analiștii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piață pierdută în fața rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari. AGERPRES

Alte articole din Tehnologie 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter