machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Publicitate si PR / Vineri, 16 Mai 2014

Muzeul ASTRA promovat gratis de britanici pe Google

astra_sibiu_2.jpgCel mai mare muzeu în aer liber din România, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Pădurea Dumbrava din municipiul Sibiu, va fi promovat din toamnă, gratis, de britanici, pe Google, într-o secțiune dedicată exclusiv marilor muzee din lume, a declarat directorul muzeului, Valeriu Olaru.
Muzeul românesc va fi promovat pe www.Google.uk, la aceleași dimensiuni cum este prezentat muzeul Luvru din Paris (Franța), conform directorului Muzeului ASTRA.

'Am primit o ofertă din partea Google Londra, pentru că ei ne oferă un spațiu de publicitate, în mod gratuit, de aceeași dimensiune cu alte mari muzee ale lumii, respectiv pentru Luvru. Deci vom primi un spațiu gratuit, pe care îl managerează cei de acolo și va veni inclusiv o echipă care va filma, ca să se poată pune pe acest spațiu, inclusiv vizite virtuale ', a explicat Valeriu Olaru.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului poate fi vizitat și acum virtual, dacă se accesează site-ul acestuia, www.muzeulastra.ro.

Cu un lac pe care te poți plimba cu barca și peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuiește vizite de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trăsura în anotimpul cald sau cu sania trasă de cai, iarna.

Muzeul în aer liber se întinde pe o suprafață de 96 ha, din care expoziția propriu-zisă ocupă 42 de hectare. Vizitatorii au la dispoziție două restaurante, două pensiuni, un spațiu de joacă, un centru de informare turistică, patru parcări, peste zece km de alei, numeroase locuri de popas, locuri unde te poți întâlni cu meșteșugarii.

Muzeul în aer liber și celelalte muzee din cadrul Complexului Național Muzeal ASTRA din Sibiu au fost vizitate anul trecut de peste 374.000 de oameni, conform directorului instituției.

Sibiul este cel mai important centru muzeal din România, care reușește să atragă, prin cele două muzee mari - Muzeul Național Brukenthal, cel mai vechi din țara noastră și Complexul Național Muzeal ASTRA, cel mai întins muzeu în aer liber din România - cei mai mulți turiști, cel puțin o jumătate de milion de vizitatori, pe an, conform directorilor celor două muzee. AGERPRES

Alte articole din Publicitate si PR 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter