machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Tehnologie / Luni, 19 Mai 2014

P6 Life, un nou smartphone Allview

allview_p6life.jpgCompania braşoveană Allview va scoate piaţă, începând din 25 mai, un nou model de smartphone, P6 Life, la un preţ recomandat de 849 lei.
Dispozitivul care rulează Android 4.2 Jelly Bean este unul dual-sim, are un display IPS LCD HD de 5 inch, un procesor Quad Core de 1,3 Ghz, două camere foto cu funcţii utile, conectivitate 3G şi GPS cu softul de navigaţie Sygic preinstalat.

Procesorul Quad Core este susţinut de memoria RAM de 1GB, capacitatea de stocare este de 8 GB, procesorul grafic este unul Mali 400MP iar acumulatorul Li-Ion de 1750 mAh asigură o autonomie de până la 175 ore în stand-by.

P6 Life are camera principală Omnivision OV8850 de 8 MP cu LED flash şi una secundară de 2MP iar funcţiile sunt multiple: foto panoramic cu un unghi de vizualizare de până la 360 de grade, filmare Full HD, HDR, Smile detection, înregistrarea locaţiei pentru fiecare fotografie prin Geotagging, Beauty face şi Face Detection.

Noul dispozitiv Allview oferă conexiune 3G HSPA+ cu viteză de download de până la 21 Mbps, Bluetooth şi Wi-fi direct pentru transfer ultra-rapid de fişiere. P6 Life este compatibil cu tehnologia Miracast prin care se poate transfera conţinut de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

P6 Life are preinstalată aplicaţia Sygic, cel mai popular soft de navigaţie offline din lume, care poate fi testată gratuit timp de 30 de zile.

Alte articole din Tehnologie 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter