machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Tehnologie / Joi, 22 Mai 2014

Vodafone România a lansat tableta Smart Tab 4

Vodafone Smart Tab 4.JPGVodafone România extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model, Vodafone Smart Tab 4 8’’, dispozitiv compatibil 3G, cu un display HD de 8 inch şi o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli.
Cu un design compact, tableta funcţionează cu sistemul de operare Android 4.2 şi dispune de un procesor QuadCore de 1,3 GHz, alături de o memorie RAM de 1GB.

Vodafone Smart Tab 4 8’’este disponibilă pentru clienţii noi şi existenţi, în sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achiziţionată cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/lună, TVA inclus) şi o rată de 7 euro/ lună (TVA inclus) , pe factura, timp de doi ani.

Pachetul SMART NET 12 oferă utilizatorilor 5 GB trafic de date inclus la viteza maximă de 43,2Mbps. Promoţional, abonamentul oferă, timp de o lună, acces nelimitat la internetul mobil. Pe lângă traficul de date, pachetul include conţinut special: TV by Vodafone prin aplicaţia Seenow - gratuit timp de 3 luni, muzica prin Zonga - gratuit timp de 3 luni şi 10 GB spaţiu de stocare, inclus în Vodafone Cloud pe toată perioada contractuală.

Tableta poate fi achiziţionată şi fără abonament şi are un cost de 184 euro (TVA inclus).

Alte articole din Tehnologie 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter