machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Tehnologie / Vineri, 23 Mai 2014

X2 Soul, un smartphone ultrasubţire de la Allview

allview_x2soul.jpgNoul vârf de gamă la categoria smartphone pentru Allview este X2 Soul, un device cu specificaţii de top, stilat şi modern, care se remarcă prin grosimea de numai 5,55 mm.
Dimensiunile revoluţionare ale telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor de ultimă oră. Noul device este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass.

„X2 Soul se adresează utilizatorilor care îşi doresc un smartphone cu design ultra-elegant şi inovator, construit din materiale premium, care în acelaşi timp să ofere performanţă ridicată, autonomie mare a bateriei şi o experienţă excelentă în utilizare. Cele mai puternice componente hardware şi cele mai noi tehnologii au fost înglobate într-un device de numai 5,5 mm grosime, fără a compromite performanţa acestuia”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noul smartphone are un display-ul Full HD Super Amoled de 5 inch şi este dotat cu un procesor Octa Core de 1,7 GHz, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli.

Puternicul procesor Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe premium în jocuri, un multi-tasking avansat şi o experienţă fluentă de browsing. „MT6592 este parte a angajamentului nostru de a furniza soluţii de înaltă performanță şi în acelaşi timp rentabile, accelerând transformările pe piaţa mondială de smartphone-uri. Fiind o platformă True Octa Core, cele opt nuclee ale procesorului integrat în smartphone-ul X2 Soul sunt pe deplin scalabile şi capabile de viteze de până la 1,7 Ghz, oferind o performanţă excelentă per-watt. Astfel, clienţii vor putea utiliza smartphone-ul lor la maxim şi se vor bucura de un multi-tasking de excepţie. Parteneriatul nostru cu Allview ne-a ajutat permanent să contribuim la creşterea pieţei de smartphone-uri şi suntem încântaţi că cel mai important brand IT&Cromânesc a ales un procesor MediaTek pentru noullor smartphone”, a declarat Arthur Wang, Senior Director în cadrul companiei MediaTek.

Camera foto principală Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus şi Led Flash pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport şi foto panoramic. Aplicaţia Charm Cam preinstalată oferă funcţii ingenioase precum efecte de frumuseţe, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

X2 Soul are o baterie de 2300 mAH care oferă o autonomie de până la 10 ore în convorbire şi peste 9 zile în stand by.

Smartphone-ul X2 Soul este disponibil pentru precomandă la preţul de 1499 RON.

Alte articole din Tehnologie 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter