machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Resurse WEB / Vineri, 30 Mai 2014

Aplicații mobile utile copiilor

Good for Childre8.jpgÎn preajma zilei de 1 iunie, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine în sprijinul părinților care au dificultăți în a selecta aplicații utile și distractive în același timp pentru copiii lor, cu o serie de recomandări de aplicații mobile, cu ajutorul cărora cei mici pot să coloreze, să învețe alfabetul sau să numere. Celor mai activi, specialiștii EuroGsm le recomandă aplicații pentru a-și consuma energia prin mișcare.

Din seria aplicațiilor pentru colorat fac parte Culorile Regale sau Petrecerea Culorilor, prin care cei mici au posibilitatea să încerce o mulțime de combinații de culori pe planșe predefinite, fără grija că le vor uza sau rămâne fără modele. De asemenea, marele avantaj al acestor aplicații este că nu consumă multe resurse, motiv pentru care smartphone-urile sau tabletele nu vor fi secate rapid de energie.

Kids Doodle este poate una dintre cele mai bune aplicații Android de desenat, dedicate copiilor. Aplicația, special concepută pentru cei mici, este foarte ușor de utilizat, aceștia putând alege tipul de hârtie pe care vor desena, fie simplă, fie pânză pentru pictură sau hârtie de fotografie. Mai mult, are numeroase culori neon și peste 18 instrumente de desen”, a explicat Andrei Ginju - ThePhoneGeeks.

„Părinții îi pot învăța pe cei mici alfabetul direct de pe telefonul mobil, fiind disponibile o serie de aplicații interactive pe care copiii le vor îndrăgi din prima clipă. Spre exemplu, Fun ABC este o aplicație românească, foarte ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă, care include și exerciții pentru pronunția fiecărei litere și a fiecărui cuvânt aferent literelor din alfabet”, a mai spus Andrei Ginju.

Alte aplicații educative prin care părinții îi pot ajuta pe cei mici să învețe să citească sau să numere sunt ABC Trenul Alfabet și Bobocii și Cifrele sau 123 Numere și Oi. Pentru părinții care vor să îi obișnuiască pe copii cu geometria, specialiștii EuroGsm le recomandă aplicația Cerc Triunghi Pătrat.

Părinților care preferă să le citească povești celor mici, ThePhone Geeks le recomandă aplicația Basme și povești, unde copiii îi vor cunoaște pe Degețica, Ursul păcălit de vulpe, Capra cu trei iezi, Albă ca Zăpada și mulți alții. De asemenea, aplicația Povești pentru copii transformă povești binecunoscute într-o experiență captivantă, iar cei mici pot interacționa direct cu Vulpea și Corbul.

O dată cu Ziua Copilului și cu venirea verii, copiii vor petrece tot mai mult timp în aer liber, iar pentru cei mai activi dintre ei, specialiștii EuroGsm le propun aplicația SpecTrek Light, care demonstrează că sportul este distractiv. „Cei mici pot alerga după fantome virtuale generate cu ajutorul GPS-ului și a camerei foto. Jocul oferă statistici, premii, titluri și recorduri, dar mai ales mult amuzament”, este de părere Cosmin Șeclaman.

Alte articole din Resurse WEB

focality


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter