machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Resurse WEB / Miercuri, 04 Iunie 2014

Aplicații mobile pentru organizarea nunții

Good for Marriage 1.jpgPentru cei aflaţi în focul pregătirilor de nuntă, specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile utile în pregătirea pentru ziua cea mare.
În cazul celor care s-au logodit de curând și vor să înceapă organizarea din timp, aplicația Wedding Planner permite realizarea listei de invitați, planificarea bugetului și întocmirea unei liste de activități ce pot fi bifate pe măsură ce sunt îndeplinite.

O aplicație similară este și Design Your Wedding Day, care oferă posibilitatea de a organiza pe categorii toate sarcinile ce trebuie realizate până la nuntă.

„Viitoarele mirese au la dispoziție aplicații precum Wedding Cakes Ideas, din care se pot inspira în alegerea design-ului pentru tort sau Wedding Bouquet Ideas, care conține o colecție de idei pentru buchete de mireasă”, a spus Radu Boancă - ThePhoneGeeks.

Atunci când vine vorba de alegerea unui model pentru rochia de mireasă, aplicațiile precum Wedding Dress Designs, Wedding Dress Gallery HD sau Bridal Dresses sunt de real ajutor, prezentând diferite tipuri de rochii din care viitoarele mirese pot alege. De asemenea, aplicația Rochii de mireasă vine în plus cu un buton pentru „share”, ajutând mireasa să împartășească un model de rochie cu o altă persoană, prin intermediul rețelelor de socializare sau e-mail.

„Alegerea inelului de logodnă și a verighetelor este, de asemenea, importantă. Aplicația Nunta și logodna inele pune la dispoziție o galerie mare cu astfel de bijuterii, din care mirii se pot inspira”, a adăugat Andrei Ginju - ThePhoneGeeks.

„În plus, pentru domnișoarele și domnii de onoare care doresc să țină un discurs la petrecerea de nuntă, aplicațiile Wedding Speeches For the Bride şi The Groom Wedding Speeches vin cu o serie de idei și sugestii pe baza cărora se poate concepe un discurs ca la carte”, a explicat Adi Coman - ThePhoneGeeks.

Pentru a putea folosi aplicațiile menționate, este nevoie de un terminal cu platforma Android, iar pentru ca acestea să ruleze în condiții optime, se recomandă dispozitive cu procesoare de minim 1 Gb.

Alte articole din Resurse WEB 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter