machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   News / Vineri, 20 Iunie 2014

Comunicat: CERT-RO anunţă difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice

cyber_crime1.jpgÎn cadrul activităţii 9 “Campanie de conştientizare cu privire la riscurile criminalităţii informatice şi metodele de combatere a acesteia” a proiectului “Sistemul Naţional de Combatere a Criminalităţii Informatice Cyber Crime”, cod SMIS 37595” este prevăzută difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice. Emisiunea cuprinde 11 episoade (având o durată de aproximativ 7 minute fiecare) în domeniul criminalităţii informatice şi va fi difuzată în perioada 21 iunie 2014 - 1 septembrie 2014 în fiecare week-end, sâmbătă şi duminică (în reluare) de la ora 11.50 pe postul Antena 3.

Scenariile primelor 10 emisiuni tematice (documentare) au fost elaborate având la bază următoarele subiecte:
- Riscuri associate folosirii terminalelor mobile (smartphone, tablete etc.).
- Controlul parental în mediul online.
- Viruşi, viermi, troieni. Cum ne protejăm!
- Securitatea reţelelor wireless.
- Cum ne protejăm la folosirea Online banking-ului.
- Cumpărături online sigure.
- Rolul certificatelor digitale în securitatea tranzacţiilor.
- Securitatea datelor personale în mediul online.
- Riscuri associate folosirii reţelelor sociale.
- Software cu licenţă. Care sunt riscurile folosirii de software piratat/nelicenţiat.
Ultimul episode repezintă un “Best of” realizat din celelalte 10 episoade.

Proiectul “Sistemul naţional de combatere a criminalităţii informatice Cyber Crime” cod SMIS 37595, implementat de Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO, este finanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, Axa prioritară 1 - Îmbunătăţiri de structură şi proces a managementului ciclului de politici publice, Domeniul major de intervenţie - 1.1. Îmbunătăţirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico-administrativ. Proiectul are o valoare actualizată de 7.675.000 lei, din care 6.523.750 lei reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă din partea Uniunii Europene, iar 1.151.250 lei reprezintă contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare este de 30 de luni, începând cu data de 27.03.2012.

Persoană de contact:
Robert Zamfir, e-mail: robert.zamfir@cert-ro.eu
telefon 031 6202187, fax 031 6202190CITIŢI COMUNICATUL AICI

Alte articole din News 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter