machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Evenimente / Joi, 26 Iunie 2014

Conferință internațională de management, cu tema “Provocări, performanțe si tendințe în managementul organizațiilor pe plan național si internațional”

SAMRO.jpgÎn perioada 22-24 iunie, la complexul Puflene din Murighiol, Tulcea, s-a derulat cea mai importantă conferință internațională de management din România, cu tema “Provocări, performanțe si tendințe în managementul organizațiilor pe plan național si internațional” . Evenimentul a fost organizat de Societatea Academică de Management din România (SAMRO).
La conferința structurată pe 9 secțiuni au participat peste 140 specialisti din 24 de țări. În sedința plenară de deschidere au prezentat două comunicări stiințifice Mariana Gheorghe, CEO Petrom și prof.univ.dr. Hans Pichler, de la Universitatea din Viena.


Business / Marti, 24 Iunie 2014

ISPAL a inaugurat un nou proiect: “Mobilă la poarta fabricii”

ISPAL_TORT.jpgPARCUL INDUSTRIAL ISPAL lansează noi produse şi servicii. Cel mai recent şi inovativ proiect al companiei, MOBILA LA POARTA FABRICII, a fost inaugurat pe 20 iunie, în prezenţa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor şi a clienților săi. Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România aduce, prin acest nou concept, posibilitatea de personalizare, proiectare şi adaptare a mobilierului la cerinţele clientului. Produsele marca ISPAL vor fi apreciate pentru funcţionalitatea acestora, preţul corect, uşurinţa în montare şi calitatea finisajelor.


News / Vineri, 20 Iunie 2014

Comunicat: CERT-RO anunţă difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice

cyber_crime1.jpgÎn cadrul activităţii 9 “Campanie de conştientizare cu privire la riscurile criminalităţii informatice şi metodele de combatere a acesteia” a proiectului “Sistemul Naţional de Combatere a Criminalităţii Informatice Cyber Crime”, cod SMIS 37595” este prevăzută difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice. Emisiunea cuprinde 11 episoade (având o durată de aproximativ 7 minute fiecare) în domeniul criminalităţii informatice şi va fi difuzată în perioada 21 iunie 2014 - 1 septembrie 2014 în fiecare week-end, sâmbătă şi duminică (în reluare) de la ora 11.50 pe postul Antena 3.


News / Vineri, 06 Iunie 2014

Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat 'Vocea Italiei'

cristina_voice.jpgMăicuța Cristina Sciuccia a câștigat joi concursul 'Vocea Italiei', după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât și în lume, relatează AFP și DPA.
'Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis', a spus ea după primirea trofeului 'Vocea Italiei'. Măicuța de 25 de ani i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

focality

News / Vineri, 06 Iunie 2014

NATO, urmărită cel mai mult pe Facebook din România, Albania și Turcia

nato_4.jpgNATO este urmărită cel mai mult pe Facebook din România, Albania și Turcia, scrie joi site-ul britanic prweek.com, într-un articol în care șeful echipei Alianței pentru rețelele sociale, Franky Saegerman, avertizează că organizațiile care ignoră puterea rețelelor sociale riscă să aibă agenda deturnată.
Saegerman, care activează în cadrul NATO de 20 de ani, a vorbit în cadrul unei conferințe desfășurate miercuri despre modul în care organizația apelează la rețelele sociale pentru a controla mesajul reprezentantiv pentru activitățile sale.


Evenimente / Vineri, 06 Iunie 2014

Festivalul de Film Istoric de la Râşnov, a şasea ediţie, în Cetate

rasnov2014.jpgA şasea ediţie a Festivalului de Film Istoric de la Râşnov, care se va desfăşura în perioada 1-10 august, va avea ca teme "Marele Război", "1989 a fost sau n-a fost" şi "Los Angeles 1984", precizează un comunicat transmis de organizatorii festivalului.
Peste 40 de filme documentare şi de ficţiune, dezbateri cu istorici sau martori ai evenimentelor, discuţii cu actori şi regizori, concerte sau prezentări de carte, sunt câteva dintre activităţile pregătite pentru public la Cetatea Râşnov şi la Cinematograful Amza Pellea, unde se va desfăşura festivalul.


Comunicare politica / Vineri, 06 Iunie 2014

Antal Arpad (UDMR): “Consilierii maghiari vorbesc în limba lor maternă pentru că legea le dă acest drept”

antal_arpad.jpgPrimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR) consideră nejustificată reacţia liderului PSD Covasna, Horia Grama, faţă de decizia consilierilor de etnie maghiară din municipiu de a se exprima în limba lor maternă în cadrul şedinţelor, subliniind că acest drept le este conferit prin lege.
Antal Arpad a declarat joi că, potrivit Legii administraţiei publice locale, consilierii locali aparţinând minorităţilor naţionale îşi pot folosi limba maternă în şedinţe, dacă în localitate ponderea minorităţii depăşeşte 20% din populaţie, iar primarul are obligaţia de a asigura traducerea în limba română.


Resurse WEB / Joi, 05 Iunie 2014

România va avea un portal oficial de turism

brand_romania_2.jpgRomânia va avea până la sfârşitul anului un portal oficial de turism, romania.travel, construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism al României de la New York şi care va conţine informaţii despre atracţiile turistice ale României.
"Am mai avansat, avem site-ul romania.travel, la care se lucrează în permanenţă. Până la finalul anului vom avea şi portalul. Pe baza site-ului realizat de biroul de turism New York se va face platforma online a României", a declarat miercuri într-o conferinţă Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT).


News / Joi, 05 Iunie 2014

Meciurile din Liga 1 şi din Cupa Ligii vor fi difuzate de UPC şi Focus Sat în următorii 5 ani

fotbal_tv.jpgCompania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani, potrivit unui comunicat.
Conform sursei citate, UPC şi Focus Sat au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.


News / Joi, 05 Iunie 2014

Româna, printre limbile mai ușor de învățat pentru vorbitorii de engleză

dictionar_3.pngLimbile mai ușor de învățat pentru vorbitorii de limba engleză sunt în general spaniola, franceza, suedeza, Afrikaans, româna și italiana, susține Voxy, un site new-yorkez de învățare a limbilor străine on-line, preluat de Guardianlv.com.
În 22-23 săptămâni - sau aproximativ 5-6 luni - de studiu, cu 575-600 de ore de studiu în clasă, cei mai mulți vorbitori de engleză vor fi capabili să vorbească, să asculte, să citească și să scrie în aceste limbi, în timp ce araba, chineza, coreeana și japoneza ar fi cele mai dificile limbi de învățat pentru vorbitorii de engleză.<<<  Pagina 2 / 550  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter