machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

News / Joi, 05 Iunie 2014

Filmele descărcate online şi difuzate în streaming vor depăşi box office-ul mondial în 2017

netflix_1.jpgFilmele descărcate online şi cele difuzate în streaming la cerere vor depăşi box office-ul mondial până în anul 2017, se afirmă într-un studiu realizat de compania PricewaterhouseCoopers (PwC).
Potrivit acestui studiu, piaţa mondială de filme comercializate pe DVD şi Blu-ray cunoaşte o scădere rapidă, iar locul ei va fi luat de tot mai popularele servicii de streaming la cerere, precum Netflix, care vor genera încasări care vor depăşi box office-ul mondial în anii următori, informează theguardian.com.


News / Joi, 05 Iunie 2014

Anchetă în Germania privind spionarea de către americani a telefonului mobil al cancelarului Merkel

merkel_telefon.jpgJustiția germană va investiga în legătură cu presupusa spionare a telefonului mobil aparținând cancelarului german Angela Merkel de către serviciile secrete americane, fapt dezvăluit de fostul consultant NSA Edward Snowden, a anunțat miercuri procurorul federal german Harald Range, informează AFP.
'Doresc să deschid o anchetă în legătură cu ascultarea convorbirilor de pe telefonul mobil al cancelarului (Merkel)', le-a spus procurorul Harald Range ziariștilor, după o audiere în fața unei comisii parlamentare.


News / Joi, 05 Iunie 2014

BRAT modifică modul de raportare a rezultatelor de trafic: dispozitivele mobile, raportate separat

web-traffic.jpgBiroul Român de Audit Transmedia (BRAT) va modifica, începând cu 1 septembrie, modalitatea de raportare a traficului, prin separarea acestuia după tipul de dispozitiv folosit pentru vizitarea site-urilor măsurate în Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).
În primă instanţă, separarea va viza raportarea pe de o parte a traficului realizat de pe calculatoare desktop şi laptop, pe de altă parte de pe dispozitive mobile, cum ar fi tabletele şi telefoanele mobile inteligente. Ulterior, raportarea va fi făcută după fiecare tip şi model de dispozitiv utilizat.


Evenimente / Joi, 05 Iunie 2014

Premiere absolute, lansări şi dezbateri, în Zilele Filmului Românesc la TIFF

tiff2014.jpgFilme aflate la prima întâlnire cu publicul, dezbateri, masterclassuri şi lansări de carte vor anima Zilele Filmului Românesc (ZFR) la TIFF, care încep oficial joi, informează un comunicat transmis de organizatori, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc.
Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care se desfăşoară la Cluj-Napoca, se încheie duminică.

focality

News / Joi, 05 Iunie 2014

MAE a lansat un ghid informativ pentru românii care merg la CM de Fotbal din Brazilia

calatoreste_siguranta.JPGMinisterul Afacerilor Externe a lansat un ghid informativ pentru cetăţenii români care se deplasează în Brazilia în vederea participării la Campionatul Mondial de Fotbal, în perioada 12 iunie - 13 iulie, se arată într-un comunicat transmis de MAE.
Potrivit sursei citate, ghidul cuprinde informaţii cu privire la normele de conduită, precum şi o serie de elemente care să le permită cetăţenilor români o călătorie confortabilă şi lipsită de evenimente nedorite.


News / Miercuri, 04 Iunie 2014

Compania de publishing Time Inc. se va desprinde de grupul Time Warner

time-warner.jpgTime Inc., care deţine revistele Time, Sports Illustrated, Fortune şi People, se va desprinde vineri de grupul de media din care face parte, Time Warner, în încercarea de a deveni o companie independentă, listată la bursă.
Grupul Time Warner a anunţat anul trecut că a decis să vândă divizia de publishing, Time Inc. şi să se concentreze asupra activităţilor din cinema (Warner Bros.) şi televiziune (CNN, HBO etc.).


Tehnologie / Miercuri, 04 Iunie 2014

Numărul utilizatorilor de smartphone la nivel mondial a ajuns la 1,3 miliarde, în patru ani

smartphone_aplicatii.jpgNumărul utilizatorilor de smartphone la nivel mondial a crescut până la 1,3 miliarde, în ultimii patru ani, de la 6% din totalul populației, în 2009, la peste 22%, în 2013, relevă datele unui studiu Business Insider, prezentat, miercuri, în conferința Banking Innovation Day.
Rata de penetrare a sistemelor digitale a avut o dinamică puternică, iar statisticile arată că, la jumătatea anului 2012, populația globului avea în proporție de 6% o tabletă, 20% din total era în posesia unui PC, iar 22% din numărul de locuitori ai planetei foloseau un smartphone.


Resurse WEB / Miercuri, 04 Iunie 2014

Aplicații mobile pentru organizarea nunții

Good for Marriage 1.jpgPentru cei aflaţi în focul pregătirilor de nuntă, specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile utile în pregătirea pentru ziua cea mare.
În cazul celor care s-au logodit de curând și vor să înceapă organizarea din timp, aplicația Wedding Planner permite realizarea listei de invitați, planificarea bugetului și întocmirea unei liste de activități ce pot fi bifate pe măsură ce sunt îndeplinite.


Carte / Miercuri, 04 Iunie 2014

Brumaru, Vosganian, Bănulescu și Hausvater, printre nominalizații la Premiile USR

brumaru_5.jpgEmil Brumaru, Varujan Vosganian, Daniel Bănulescu și Alexandru Hausvater se numără printre nominalizații la Premiile Uniunii Scriitorilor din România (USR) pe anul 2013, care vor fi decernate lunea viitoare.
Potrivit site-ului USR, juriul pentru decernarea Premiilor Uniunii Scriitorilor din România pe anul 2013, alcătuit din: Mircea Mihăieș (președinte), Livius Ciocârlie, Gabriel Coșoveanu, Dan Cristea, Daniel Cristea Enache, Ioan Holban, Nicolae Oprea a stabilit mai multe nominalizări.


News / Miercuri, 04 Iunie 2014

Antonio Banderas l-ar putea interpreta pe Papa Francisc într-un film biografic

banderas_2.jpgActorul spaniol Antonio Banderas l-ar putea interpreta pe Francisco Bergoglio într-un film dedicat vieții sale. Cel puțin așa asigură revista Variety, publicația de referință de la Hollywood, citată miercuri de ziarul La Vanguardia.
Potrivit unor surse, titlul filmului este 'Spuneți-mi Francisc' și va fi produs de doi italieni, Pietro Valsechi și Daniele Luchetti, bazându-se pe cartea 'Francisco, el papa de la gente', scrisă de ziarista argentiniană Evangelina Himitian, informează revista.<<<  Pagina 3 / 550  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter