machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Marti, 06 Mai 2014

Liceenii și studenții români, în topul deținătorilor de smartphone și al conectării la internet de pe acest terminal

smartphone_3.jpgAproape 40% dintre studenții și elevii români dețin un smartphone, aceștia fiind în top și la capitolul conectării la internet, relevă studiul res!com, realizat de Mercury Research.
La nivel general, 12% dintre românii cu vârsta peste 14 ani dețin un smartphone, iar 5% o tabletă.

Luni, 28 Aprilie 2014

România, prima în lume într-un top al disponibilităţii internetului WiFi gratuit în hoteluri

Wi-Fi_2.jpgRomânia ocupă primul loc într-un top la nivel global în funcţie de procentajul hotelurilor care oferă clienţilor acces gratuit la internet WiFi, cu o rată de 99%, similară cu cea din Vietnam, în timp ce doar două alte state europene, Polonia şi Slovacia, sunt de asemenea prezente între primele zece.
"În fruntea topului se plasează România, ţară în care 99% din hoteluri oferă internet WiFi gratuit", se arată într-un studiu realizat de portalul KAYAK, specializat în oferte turistice.

Vineri, 11 Aprilie 2014

Noul HTC One (M8) a ajuns oficial în România și costă 3.000 de lei

htc-m8_7.jpgHTC One (M8), urmașul celui mai apreciat smartphone al producătorului taiwanez din 2013, a ajuns în România, la un preț de listă de aproape 700 de euro, fără abonament, fiind lansat, oficial, joi seară.
Noul smartphone este echipat cu versiunea upgradată Google Play, dar și cu două camere foto. HTC One (M8) ajunge pe rafturile magazinelor, unde va putea fi comandat în diverse versiuni de culoare precum gunmetal gray, glacial silver și amber gold.


Vineri, 04 Aprilie 2014

Allview a lansat un smartphone cu camera foto rotativă

Allview_P7Xtreme.jpgUltimul smartphone din oferta companiei braşovene Allview este P7 Xtreme, un dispozitiv care are o cameră foto rotativă de 13 MP, capabilă să se transforme din cameră principală în cameră secundară şi invers printr-o rotaţie de până la 210 grade.
Noul device dual SIM aduce în premieră pentru Allview şi un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz, susţinut de o memorie RAM de 1 GB şi 16 GB memorie flash.

Marti, 01 Aprilie 2014

Producția telefonului iPhone 6 va începe în luna mai

iPhone-5C_9.jpgFurnizorii grupului american Apple Inc vor începe în luna mai producția de serie a display-urilor pentru noua generație de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma să fie lansat pe piață în toamnă, au declarat, marți, pentru Reuters surse din interiorul lanțului de aprovizionare.
Potrivit acestor surse, în prima fază vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inch, urmând ca producția modelului cu diagonala de 5,5 inch să fie amânată mai multe luni. Telefoanele iPhone din actuala generație (iPhone 5S și 5C) au un ecran cu o diagonală de 4 inch.

Luni, 31 Martie 2014

Vodafone Romania creşte semnificativ viteza şi acoperirea reţelei 4G

vodafone_2.jpgVodafone anunţă investiţii accelerate pentru creşterea vitezei 4G şi a acoperirii reţelei 4G, pentru anul 2014.
Astfel, Vodafone va ridica viteza 4G de la 100 Mbps, până la 150 Mbps, la nivel naţional, dezvoltare posibilă odată cu utilizarea licenţelor în noul spectru radio. Următorul prag de viteză, de 300 Mbps, este deja testat în reţeaua Vodafone şi va fi disponibil clienţilor în cursul anului.


Luni, 31 Martie 2014

Orange va lansa 4G+ în România

orange_4g.jpgOrange România va extinde, din 7 aprilie, reţeaua telecom de generaţia a patra (4G) în 90 de oraşe, reprezentând peste 45% din populaţia ţării şi, în premieră, operatorul va lansa în teste, în şase localităţi, reţeaua 4G+, care permite transferuri de date la viteze de până la 300 Mbps.

Joi, 27 Martie 2014

Allview scoate două noi smartphone-uri cu procesor Dual Core, A4 You şi A5 Smiley

a5-smiley-Allview.jpgCompania braşoveană Allview îşi măreşte portofoliul de produse prin prezentarea a două noi modele de smartphone, A4 You şi A5 Smiley.
Ambele dispozitive sunt dual-sim, au procesoare dual-core, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu două camere foto şi oferă conectivitate 3G.

Miercuri, 26 Martie 2014

HTC a lansat noul smartphone HTC One (M8)

HTC_M8.pngNoul vârf de gamă HTC este modelul HTC One (M8), succesorul modelului HTC One (M7), cel care a fost declarat cel mai bun smartphone în 2013.
Noul terminal HTC include cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense 6 și Smart Sensor Hub, soluție care anticipează acțiunile utilizatorului și folosește funcția de control Motion Launch pentru simplificarea interacțiunii cu telefonul.

focality

Miercuri, 26 Martie 2014

Orange a lansat tehnologia Passpoint pentru conectarea la Internet

orange5.jpgClienții Orange se pot conecta la hot spot-urile Orange prin tehnologia Passpoint, introdusă în premieră pe piața din România.
Rețeaua Wi-Fi pusă la dispoziție de Orange România este una dintre primele rețele din Europa compatibile Passpoint, în care autentificarea se realizează fără nume de utilizator și parolă, ci doar cu ajutorul cartelei SIM a clienților.<<<  Pagina 2 / 44  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter