machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Joi, 29 Mai 2014

Televiziunea domină piața de publicitate din România

tv_advertising.jpgCu 305 milioane de euro investiții în publicitate, în anul 2013, România se plasează în prima parte a topului țărilor din Europa Centrală și de Est, arată recentul studiul „Media Fact Book 2014”, realizat de Initiative România.
În Polonia, țară cu 38,5 milioane de locuitori, consumul de publicitate în 2013 a fost de 1,61 miliarde de euro (TV, internet, radio, print și outdoor), scrie Forbes.

Joi, 29 Mai 2014

Katy Perry, prima vedetă care va apărea simultan pe coperțile tuturor edițiilor revistei Cosmopolitan

katy_perry.jpgKaty Perry va intra în istorie ca prima vedetă care va apărea simultan pe toate coperțile edițiilor revistei Cosmopolitan, în întreaga lume, în cadrul primei ediții a campaniei "Global Icon", conform starpulse.com.
Fotografia cântăreței va apărea pe coperțile tuturor celor 62 de ediții Cosmopolitan din lume, la 3 iunie, când se lansează numărul pe luna iulie al revistei.

Marti, 27 Mai 2014

Digitalul, singurul segment media care creşte şi în 2014

digital_media.pngPiaţa locală de publicitate a înregistrat o evoluţie stabilă în ultimii doi ani, urmând ca anul acesta să se situeze tot în jurul valorii de 305 milioane de euro, potrivit raportului Media Fact Book 2014.
Singurul segment din piaţă care va creşte este digitalul.


Marti, 27 Mai 2014

Gisele Bundchen este noua imagine a parfumului Chanel No. 5

bundchen_gisele.jpgGisele Bundchen a devenit noua imagine a celebrului parfum Chanel No. 5, în locul lui Brad Pitt, și a început filmările la o reclamă pentru acest parfum în regia lui Baz Luhrmann, conform starpulse.com.
Gisele a fost aleasă să reprezinte această marcă pentru "frumusețea ei naturală și feminitatea ei modernă".

Marti, 27 Mai 2014

Camera de Comerț Timiș începe procedurile de acordare a mărcii "Made in Banat"

made-in-banat2.jpgCamera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, în calitate de partener coordonator al proiectului "Made in Banat", a demarat procedurile de elaborare a strategiei de acordare a mărcii "Made in Banat", pentru început, unui număr de 11 produse și servicii din regiunea transfrontalieră România-Serbia.
În prezent, se află în pregătire participarea a 20 firme din regiunea riverană România-Serbia, în pavilion comun, la expoziția "Made in Banat" din cadrul Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie "Banat Agralim", care se va desfășura la Timișoara, în perioada 30 mai-1 iunie 2014.

Luni, 26 Mai 2014

Peste 15.000 de clujeni şi fotografiile lor vor susţine proiectul Cluj - Capitală Culturală 2021

cluj_5.jpgPeste 15.000 de clujeni şi fotografiile lor sunt aşteptaţi să susţină proiectul "Cluj - Capitală Culturală 2021" printr-o campanie foto intitulată "#ClujulMerită".
Campania a fost lansată sâmbătă, în prezenţa primarului Emil Boc şi a preşedintelui Consiliului Judeşean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, iar în cadrul acesteia cel puţin 15.000 de clujeni sunt aşteptaţi să-şi trimită fotografiile cu mesajele lor, care vor fi postate pe site-ul clujulmerită.ro.


Vineri, 23 Mai 2014

Care sunt brandurile în care au încredere românii

Brand_45.jpgDove, Napolact și Algocalmin sunt trei dintre brandurile de încredere pe care românii le-au votat în cadrul studiului Trusted Brand 2014, realizat de revista Reader’s Digest. Studiul premiază anual brandurile care au reușit să câștige încrederea consumatorilor la nivel european și național.
Anul acesta, 18 categorii au fost câștigate de mărci autohtone, ceea ce relevă faptul că încrederea românilor în mărcile autohtone creşte constant, de la an la an.

Joi, 22 Mai 2014

Camelia Potec, a încheiat un parteneriat de imagine cu Dental Praxis

dental praxis potec.jpgCampioana olimpică la natație de la Atena și cel mai tânăr președinte de federație sportivă din România, Camelia Potec (32 ani), a semnat pe 15 mai un parteneriat de imagine cu clinica stomatologică Dental Praxis din București.
„Pentru mine, Dental Praxis nu este doar o clinică, ci locul unde mi-am învins frica de stomatolog, oferindu-mi cele mai bune tratamente de îngrijire. Aici este locul unde devii propriul campion recăpătându-ți încrederea în sine pentru că un zâmbet sănătos și sincer este o operă de artă care deschide inimile și drumul spre succes, risipește ura și adună oamenii laolaltă. Știm cu toții că igiena dinților face parte din rutina zilnică a fiecărui om și de multe ori buna noastră dispoziție depinde de sănătatea lor”, a declarat Camelia Potec.

Miercuri, 21 Mai 2014

Publicitatea online a ajuns la 27,3 miliarde de euro în 2013

online_advertising_7.jpgConform unui raport privind valoarea pieţei de publicitate online la nivel european, mediul digital a realizat venituri de 27,3 miliarde de euro în anul 2013, înregistrând o creştere de 11,9% faţă de 2012.
Raportul a fost prezentat la Paris în cadrul INTERACT 2014, conferinţă internaţională organizată anual de IAB Europe.

focality

Vineri, 16 Mai 2014

Muzeul ASTRA promovat gratis de britanici pe Google

astra_sibiu_2.jpgCel mai mare muzeu în aer liber din România, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Pădurea Dumbrava din municipiul Sibiu, va fi promovat din toamnă, gratis, de britanici, pe Google, într-o secțiune dedicată exclusiv marilor muzee din lume, a declarat directorul muzeului, Valeriu Olaru.
Muzeul românesc va fi promovat pe www.Google.uk, la aceleași dimensiuni cum este prezentat muzeul Luvru din Paris (Franța), conform directorului Muzeului ASTRA.Pagina 1 / 43  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter