machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Joi, 15 Mai 2014

Cum s-au descurcat televiziunile mici în piața de publicitate după un an de la „Ordonanța Voiculescu”?

tv_advertising.jpgDin cele 31 de televiziuni mici (de nișă), înscrise în sistemul național de măsurare a audienței, 17 au suferit scăderi ale volumelor de audiență livrate clienților publicitari, în primul trimestru al acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut, se arată într-o analiză Forbes.
Adoptarea de către Guvernul Ponta a Ordonanței de Urgență 25/2013 prin care s-a eliminat participarea agențiilor de media în procesul de cumpărare a publicității la televiziuni a avut efecte negative asupra televiziunilor mici.

Luni, 12 Mai 2014

A scăzut cu 42% numărul de reclame în print pentru automobile

advertising_55.jpegVolumul brut de publicitate consumat în presa scrisă de producătorii și dealerii auto s-a ridicat la 1.668.556 euro (rate-card), în primele trei luni ale acestui an, conform monitorizărilor companiei Alfa Cont, scrie Forbes.
Bugetul din primul trimestru este cu 11,2% mai mic decât cel din aceeași perioadă a anului trecut. Numărul de machete publicitare auto a fost de 533, cu 41,8% mai mic decât cel din primul trimestrul al anului 2013.

Luni, 12 Mai 2014

Eurovisionul în media şi publicitate

mediatrust_logo.jpgEdiţia din acest an a concursului de muzică Eurovision, desfăşurată la Copenhaga, a generat 4.464 de materiale în media, în perioada 7 - 11 mai, arată o analiză realizată de mediaTRUST.
O vizibilitate crescută a Eurovisionului s-a înregistrat în mediul online, unde au fost publicate 4.169 de materiale ce au avut ca subiect concursul, antena.ro fiind sursa cu cele mai multe materiale publicate (83).


Luni, 12 Mai 2014

Filmul de promovare a stațiunii Mamaia, invitat la competiția internațională "Cannes Corporate Media & TV Awards 2014"

mamaia_9.JPGFilmul de promovare a stațiunii Mamaia, realizat de Asociația de Promovare Litoral - Delta Dunării, a fost invitat să participe la competiția internațională "Cannes Corporate Media & TV Awards 2014", se arată într-un comunicat al asociației.
Filmul stațiunii Mamaia a fost lansat oficial pe data de 1 mai, în cadrul evenimentului organizat de Asociația Litoral - Delta Dunării pe plaja din Mamaia și difuzat simultan de cluburile și hotelurile din stațiune, tot în aceeași seară, la miezul nopții.

Vineri, 09 Mai 2014

România va avea un stand de informare la manifestările de celebrare a Zilei Europei la Haifa

haifa.jpgRomânia va avea un stand de informare manifestările dedicate Zilei Europei organizate de Centrul de Studii Germane și Europene și Asociația Studenților din cadrul Universității din Haifa în data de 15 mai, informează un comunicat de presă.
Ambasada României în Israel va oferi materiale informative de interes general, va aduce în atenția studenților israelieni oportunitățile de studiu în România, precum și programul Lectoratului de limbă română de la Universitatea din Tel Aviv.

Joi, 08 Mai 2014

Crucea Roșie lansează un spot video pentru a susține campania de redirecționare a 2% din impozit

crucea_rosie_2.jpgCrucea Roșie Română a lansat un spot video pentru a susține campania de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, în aceeași zi în care Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie aniversează 151 de ani de activitate.
Potrivit unui comunicat, spotul este diferit de cele clasice, printr-o formulă menită să capteze atenția publicului și s-a bucurat de sprijinul unor vedete precum Iuliana Tudor, Margareta Pâslaru, Virgil Ianțu sau Cornel Ilie.


Joi, 08 Mai 2014

Șase branduri inovative vor purta timp de 12 luni eticheta roșie 'Produsul anului'

produsul_anului_5.jpgȘase branduri inovative prezente pe piața din România vor purta, timp de 12 luni, începând din mai, eticheta roșie 'Produsul Anului'.
Cele șase produse inovative, premiate miercuri în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei 'Produsul anului', organizată de Media Concept Store, sunt: Ariel 3in1 PODS, de la Procter & Gamble, Activia Mic Dejun, de la Danone, Salam de Sibiu, de la Reinert, Tedi Go!, de la Tymbark, SUPRAMAX articulații, de la Zdrovit România, și MemoPlus 2 Go, de la Walmark România.

Joi, 08 Mai 2014

Proiect de promovare turistică "La pas, prin Brașovul Vechi''

brasov_3.jpg"La pas, prin Brașovul Vechi" este numele proiectului care va fi lansat săptămâna viitoare, în 17 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, fiind destinat în principal turiștilor care vor vizita Brașovul în sezonul estival, dar și în timpul anului, au anunțat miercuri, într-o conferință de presă, organizatorii inițiativei.
Proiectul este derulat de Consilprest - în calitate de inițiator, Consiliul Județean, Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Brașov și muzeele din zona istorică a municipiului.

Luni, 05 Mai 2014

Au început înscrierile la IAB MIXX Awards Romania 2014

iabmixx2014.jpgS-au deschis înscrierile pentru cea de-a 3-a ediţie a Premiilor IAB MIXX Awards iar campaniile pot fi înscrise în concurs până pe data de 31 Mai, prin intermediul platformei online www.mixxawards.ro.
Festivitatea de premiere a etapei naționale a acestei competiții internaționale care recunoaște și răsplătește cele mai bune campanii digitale ale anului va avea loc pe data de 12 iunie, în cadrul conferinței regionale de comunicare digitală ICEEfest, la Grand Cinema Digiplex Băneasa - Epika Hall.

focality

Luni, 05 Mai 2014

Mihai Bârsan: „Publicitatea este un element esențial pentru progresul economic al României”

barsan_mihai_iaa.jpgMihai Bârsan, președintele International Advertising Association (IAA - România), știe că nu-i va fi ușor să-i convingă pe parlamentari să modifice (controversata) Ordonanță de Urgență 25/2013. Pentru că este un an electoral.
Totuși, acest obiectiv rămâne prioritar pe agenda de lucru a președintelui IAA România.<<<  Pagina 2 / 43  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter