machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Miercuri, 14 Mai 2014

MAE a lansat o aplicație ce oferă asistență românilor care călătoresc în străinătate

smartphone_13.jpgMinisterul Afacerilor Externe a lansat, miercuri, la Aeroportul "Henri Coandă", o aplicație pentru telefoanele mobile de tip smartphone, prin intermediul căreia cetățenii români care călătoresc în străinătate pot primi informații despre țara de destinație, cum ar fi condițiile de călătorie, cele de intrare, regimul de ședere, elemente legate de viză, punctele de contact ale misiunilor diplomatice, ale oficiilor consulare românești, cu numere de telefon.
La eveniment au participat ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, purtătorul de cuvânt al MAE, Brândușa Predescu, precum și Paula Seling și Ovi, artiștii care au reprezentat România la Eurovision.

Marti, 13 Mai 2014

Twitter permite acum să se ascundă tweeturile anumitor persoane

twitter_aplic.jpgTwitter va permite acum utilizatorilor să ascundă pe newsfeed-ul lor tweeturile anumitor persoane care îi interesează mai puțin, în timp ce rămân abonați la ele, a anunțat luni rețeaua socială.
Această nouă funcție denumită în limba engleză "Mute" (silențios) va fi disponibilă "în câteva săptămâni" tuturor utilizatorilor de Twitter pe iPhone, aplicații Android și pe site-ul twitter.com, precizează societatea din California pe blogul ei, citat de AFP.

Joi, 08 Mai 2014

Aplicația QlikView Eurovisionizer este destinată fanilor Eurovision

Eurovisionizer.PNGFiecare ediție a competiției muzicale Eurovision a atras după sine o serie de mici rivalități și discuții pe tema voturilor acordate pe criterii subiective, în special legate de vecinătatea dintre țările participante.
Pentru a oferi o perspectivă obiectivă și analitică asupra competiției, Plaut Consulting România și Qlik, unul dintre cei mai importanți producători de aplicații personalizate de Business Intelligence din lume, prezintă QlikView Eurovisionizer, o aplicație dedicată fanilor Eurovision care își doresc să acceseze informații detaliate legate de toate edițiile de până acum, începând cu cea din 1956.


Marti, 06 Mai 2014

Arhive, biblioteci și muzee din Europa Centrală și de Sud-Est, interconectate digital

arhive_6.jpgArhive, biblioteci și muzee din Europa Centrală și de Sud-Est sunt interconectate digital, grație unui program implementat de Arhivele Naționale ale României, 'Linking the Neighbourhood', cu sprijinul Centrului Internațional pentru Cercetări Arhivistice - ICARUS.
"Arhivele Naționale participă la un proiect care își propune să pună alături instituții de arhive și cercetare din cuprinsul Europei în ideea de a facilita colaborarea lor și a face față erei digitale. Arhivele implementează deja de anul trecut un proiect cu asistență europeană în domeniul digitalizării și această conferință vine la timp ca să ne stimuleze activitatea noastră în acest sens", a declarat Ioan Drăgan, directorul Arhivelor Naționale ale României.

Marti, 06 Mai 2014

Comisia Europeană a lansat platforma Watify

watify.jpgComisia europeană a lansat platforma online Watify împreună cu Deloitte Belgia, Digitaleurope şi European Business Net, prin care se doreşte promovarea antreprenoriatului digital, încurajarea creării de 1,5 milioane de joburi şi dinamizarea a 98% din potenţialul creativ prin utilizarea tehnologiei digitale.
Platforma va veni în ajutorul companiilor deja înfiinţate din toate sectoarele demonstrând oportunităţile multiple de dezvoltare a activităţii existente prin utilizarea tehnologiiilor, îndepărtarea îndoielilor şi stimularea lor spre acţiune.

Miercuri, 30 Aprilie 2014

Muzeul Național de Artă al României poate fi vizitat și virtual

mnar_virtual.JPGMuzeul Național de Artă al României (MNAR) poate fi vizitat și virtual, începând de miercuri, a anunțat, directorul general al instituției Roxana Theodorescu.
"Sperăm că acum muzeul nostru va putea fi vizitat mai ușor", a spus directorul MNAR, exprimându-și speranța ca acești vizitatori să pășească, ulterior, în sălile muzeului.


Marti, 29 Aprilie 2014

Aplicaţia BlitzApp, premiată la Mobilio Awards

blitzapp.pngAplicaţia de mobil BlitzApp, dezvoltată de iLeo şi Breeze Mobile, a fost premiată cu Silver la categoria Best Use of Mobi Advertising în cadrul celei de-a doua ediţii Mobilio Awards.
BlitzApp este sincronizată cu reţeaua de televiziune Blitz TV prezentă în staţiile de metrou iar utilizatorii pot transmite anunţuri direct de pe telefonul mobil pe cele 300 de ecrane amplasate în staţiile de metrou.

Marti, 29 Aprilie 2014

Aplicație pentru învățământ online

invatamant_online.jpgO nouă platformă online îi permite profesorului să predea şi să explice simultan mai multor elevi aflați în locuri diferite. Dascălul poate verifica și ce lucrează elevul sau dacă este atent sau nu.
Aplicaţia a fost creată de curând în ţara noastră şi urmează să fie patentată în Statele Unite.

Luni, 28 Aprilie 2014

Muzeul Naţional al Ţăranului Român beneficiază de tehnologia QR code-urilor

qr_code_1.jpgVizita la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNŢR) poate fi însoţită, de acum înainte, şi de informaţiile disponibile în urma scanării QR code-urilor (quick response) în limbile română, franceză şi engleză, care au fost dispuse tematic, pe săli, cu sprijinul specialiştilor muzeului.
Potrivit unui comunicat al MNŢR, lansarea proiectului a avut loc într-un cadru festiv, ocazionat de înmânarea diplomei GADIF (Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România), în semn de recunoaştere a contribuţiei MNŢR la promovarea Francofoniei.

focality

Vineri, 25 Aprilie 2014

Flipster.ro este prima platformă online de schimb de haine

flipster.JPGPeste 5.000 de articole sunt disponibile, de vineri, pe platforma de fashion swap Flipster.ro, primul serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălțăminte și accesorii.
Platforma online este exclusiv pentru femei și permite schimbul ușor de haine, încălțăminte și accesorii. Flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care își doresc o garderobă nouă, dar ezită pentru că au investit deja sume mari în cea de acum.<<<  Pagina 2 / 83  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter